Volg ons op FB

2 months ago

Het Boezemcafé

Omslagfoto van Het Boezemcafé ...

View on Facebook

2 months ago

Het Boezemcafé

ZO JAMMER... 13 MEI GEEN BOEZEMCAFÉ 💗

Het komt natuurlijk niet als een verrassing, maar in verband met de maatregelen rondom het coronavirus kan het Boezemcafé van 13 mei a.s. helaas niet doorgaan. We hopen dat we elkaar weer op 9 september a.s. kunnen zien.
De afgelopen weken is gebleken dat het vooral gaat om het persoonlijke contact. Het was redelijk rustig in het tweewekelijkse Online Boezemcafé. Daarom zal dit op 13 mei a.s. van 10.30 - 12.00 u. voor de laatste keer plaats vinden (aanmelden via boezemcafe@gmail.com).
Maarrrrr...dat wil niet zeggen dat er helemaal niets is tussen 13 mei en 9 september a.s. Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, een tip, even je hart luchten, stuur dan een mailtje naar boezemcafe@gmail.com of laat een berichtje achter op 06 21426567. We nemen dan graag contact met je op om even bij te praten.
Ondanks alle beperkingen wenst het team van het Boezemcafé iedereen een fijne zomer. Zonder tegenbericht zien we jullie graag op woensdag 9 september a.s. bij Brasserie Hemels in Oegstgeest van 10.00 - 12.00 u.!
...

View on Facebook

2 months ago

Het Boezemcafé

HET ONLINE BOEZEMCAFE WEER GEOPEND 💗 WOENSDAG 29 APRIL A.S.
Van 10.30 - 12.00 u. is het Online Boezemcafé weer geopend! Wil je even je hart luchten, lotgenoten spreken of iets vragen aan mij of aan elkaar? Stuur een mailtje aan boezemcafe@gmail.com en je ontvangt een link plus korte instructie waarmee je heel simpel kunt inloggen en deelnemen. Zoals altijd: van harte welkom!
...

View on Facebook

3 months ago

Het Boezemcafé

HET ONLINE BOEZEMCAFE WEER GEOPEND 💗 WOENSDAG 15 APRIL A.S.
Van 10.30 - 12.00 u. is het Online Boezemcafé weer geopend! Twee weken geleden hebben we mooie gesprekken en een fijne ochtend gehad op het Online Boezemcafé. Wil je even je hart luchten, lotgenoten spreken of iets vragen aan mij of aan elkaar? Stuur een mailtje aan boezemcafe@gmail.com en je ontvangt een link plus korte instructie waarmee je heel simpel kunt inloggen en deelnemen. Kop koffie of thee erbij en een overgebleven paaseitje 🐣 en dan maken we er weer een mooie ochtend van. Tot woensdag?!
...

View on Facebook