Volg ons op FB

1 day ago

Het Boezemcafé

EEN LICHTE VOORSTELLING OVER EEN ZWAAR ONDERWERP

Het Adamas Inloophuis uit Nieuw Vennep heeft de voorstelling Maak van je shit een hit naar Lisse gehaald. Dit is een solo voorstelling van Mira van der Lubbe over hoe om te gaan met de kennis dat je belast bent met erfelijke borstkanker. Wat betekent dat voor je en welke keuzes maak je dan? www.maakvanjeshiteenhit.nl/

De voorstelling is tegen een gereduceerd tarief van € 7,50 te zien in Theater Floralis in Lisse op maandag 3 juni a.s. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Bestellen kan hier: www.floralislisse.nl/movies/517/17/maak_van_je_shit_een_hit
...

View on Facebook

4 weeks ago

Het Boezemcafé

TERUGBLIK OP DE 1e VERJAARDAG VAN HET BOEZEMCAFÉ

Op 10 april jl. vierden we de eerste verjaardag van Het Boezemcafé met een recordaantal gasten, veel vertrouwde maar ook veel nieuwe gezichten. De sfeer was zoals we inmiddels gewend zijn: gezellig en geanimeerd. Er werd veel gedeeld en besproken door onze gasten en gelukkig ook veel gelachen.
Dank aan Bakkerij Hugo de Groot uit Oegstgeest voor het sponsoren van hun heerlijke citroentaart en ook onze dank aan ICI PARIS XL (Nederland) voor het ter beschikking stellen van de mooie en smaakvolle goodiebags. Luisa de Bruin was niet alleen verantwoordelijk voor de sfeervolle foto's maar assisteerde ook nog even bij de begindrukte als garderobe- en koffiejuffrouw. En onze koffiegast oncologisch fysiotherapeute Maureen Jansen (www.fysiotherapie-oegstgeest.nl/maureen-jansen/ )had het druk met het beantwoorden van vragen van onze gasten. Kortom: het was weer een bijzondere ochtend bij het Boezemcafé.

Graag zien we iedereen weer op woensdag 10 juli a.s. same time, same place!

Geniet in de tussentijd van onderstaand filmpje met een terugblik op 10 april jl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen rondom borstkankerzorg, volg dan de de pagina van Jacqueline Eenens Up and Up Coaching. Voor het laatste nieuws en acties rondom huidverzorging en massage (bij en na kanker) volg Parels & Oesters - schoonheid en meer.
...

View on Facebook

4 weeks ago

Het Boezemcafé

Omslagfoto van ...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

Het Boezemcafé bestaat vandaag 1 jaar !!!!
En wij zijn ENORM trots dat zoveel vrouwen ons iedere keer weer vinden.
Dikke kus Jacqueline en Jacqueline
...

View on Facebook