Volg ons op FB

3 days ago

Het Boezemcafé

HET BOEZEMCAFÉ IS BIJNA JARIG EN DAT VIEREN WE OP 10 APRIL a.s.!

Op 18 april 2018 ging het Boezemcafé voor het eerst open. Wij hadden gehoopt een handvol dames de allereerste keer te kunnen bereiken. Aan het eind van de ochtend bleek dat twee handen niet voldoende waren om onze gasten te tellen. Ons vermoeden klopte dus dat er behoefte is aan een plek als het Boezemcafé voor dames die geraakt zijn door borstkanker!

Nu zijn we bijna een jaar verder en vieren we onze eerste verjaardag tijdens HET LENTE BOEZEMCAFE OP WOENSDAG 10 APRIL a.s.Hopelijk weer buiten in het voorjaarszonnetje, net als vorig jaar. En wie jarig is trakteert natuurlijk...

In onze nieuwsbrief die vandaag is uitgekomen staat welke professional er deze keer aanschuift bij de koffie. Nieuwsgierig? Stuur een chatberichtje op facebook of een mailtje naar boezemcafe@gmail.com met daarin je emailadres en we sturen je de nieuwsbrief graag toe!
...

View on Facebook

1 week ago

Het Boezemcafé

TOPDOKTERS OVER BORSTKANKER

RTL 4
Dokter Rutgers is expert op het gebied van borstkanker. Vanavond in Topdokters om 21.30 uur laat hij zien wat er allemaal bij zijn bijzondere baan komt kijken.
...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

WAAROM WERELDKANKERDAG?

4 februari is het Wereldkankerdag. Ieder jaar wordt op deze dag extra aandacht gevraagd voor de impact van de ziekte kanker. Het thema van dit jaar is 'late gevolgen'. Ik ben heel blij dat daar de aandacht specifiek naar uitgaat. Het zijn vooral de late gevolgen van de diagnose kanker en de behandeling(en) die onderschat kunnen worden, zowel door de patiënt als door de (naaste) omgeving. Na de behandeling wil iedereen, inclusief de patiënt, het liefst overgaan tot de gewone orde van de dag, maar vaak komt dan het besef dat het leven niet meer zo gewoon is als het was. Want voordat kanker je raakte had je niet te maken met extreme vermoeidheid, angsten, relationele problemen of verminderde concentratie. En nu opeens wel... En wie zit erop te wachten dat je dat vertelt, zeker als je het zelf nog niet een plek hebt gegeven? Het is een van de meest besproken onderwerpen in mijn praktijk. De opmaat naar een 2.0 versie van jezelf. Niet beter, niet slechter, maar anders.

Kijk eens op de website van Wereldkankerdag www.wereldkankerdag.nl welke activiteiten er in jouw omgeving plaatsvinden. Ik ben zondag 3 februari aanwezig op de open dag van Inloophuis Scarabee en ontvang daar graag van 14.00-17.00 u. bezoekers die kennis willen komen maken met ons inloophuis en alle activiteiten.
...

View on Facebook

2 months ago

Het Boezemcafé
View on Facebook

2 months ago

Het Boezemcafé

Vanochtend was het Boezemcafé geopend. En weer hebben onze gasten èn wij een mooie en waardevolle ochtend gehad. Het was een goede manier om het één week oude nieuwe jaar in te luiden. Met veel dank aan Banketbakkerij Jacobs voor het sponsoren van de prachtige en heerlijke hazelnoottaart!
Op woensdag 10 april a.s. zijn we weer geopend!

Voor nieuwtjes, volg ons op facebook of zie onze website www.boezemcafe.nl.
Tot de volgende keer! J&JHet BOEZEMCAFE is open!
Van 10-12.30 uur.
Voel je welkom 💝
...

View on Facebook