Volg ons op FB

3 weeks ago

Het Boezemcafé
View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

Omslagfoto van Het Boezemcafé ...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

Het was weer een mooi Boezemcafé vanochtend, de zevende keer alweer en de laatste keer van dit jaar. Veel dames hadden de weg naar ons 'café' gevonden en vonden de ochtend "gezellig, warm en waardevol" en daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Veel dank ook aan de dames van Lady Service voor hun mooie presentatie. Het was voor velen een verrassing hoe mooi en veelzijdig aangepaste lingerie na een borstoperatie kan zijn!
Jacqueline Eenens van Up and Up Coaching en Jacqueline van Heteren van Parels & Oesters - schoonheid en meer hebben het weer met veel plezier georganiseerd, deze keer geholpen door de lieve Sanne Vander. We wensen alle gasten en iedereen die het Boezemcafé een warm hart toedraagt een mooie herfst en fijne start van de winter.

De data en de plek voor het Boezemcafé in 2020 maken we bekend via onze nieuwsbrief, website www.boezemcafe.nl en hier op facebook. Vragen of contact in de tussentijd? Mail gerust naar boezemcafe@gmail.com. Hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar!
...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

WELKOM IN HET BOEZEMCAFÉ!
WOENSDAG 9 OKTOBER
10.00 - 12.30 u.
Herenweg 101, Warmond
...

View on Facebook