Volg ons op FB

2 weeks ago

Het Boezemcafé

"WAT WAS HET GEWELDIG VANOCHTEND EN WAT HADDEN JULLIE HET MOOI VERZORGD. NU NET MIJN GOODIEBAG UITGEPAKT. OOK FANTASTISCH, DANKJEWEL!"

Bovenstaande reactie ontvingen we na afloop van het Boezemcafé van een van onze gasten die helemaal uit Den Haag naar ons Het Boezemcafé was gekomen. Het was een hele fijne ochtend, rustig en gemoedelijk waar veel ruimte was voor mooie gesprekken met elkaar.
We zijn iedere keer weer blij dames met elkaar in contact te kunnen brengen en te zien dat het 'werkt' wat we bedacht hebben. Maar dat doen we niet alleen, maar ook met behulp van Luisa de Bruin, onze huisfotograaf die gepromoveerd werd naar garderobe- en koffiejuffrouw. Een heerlijke grote aardbeientaart kregen we aangeboden door Bakker van Maanen Lange Voort. De goodiebag zat vol cadeautjes van de Borstkankervereniging Nederland, handige tips over nagelverzorging bij of na chemo van Nails by Liane, zoals altijd een lief beschilderd theetipje door Monique Vos, een heerlijke peer en tips over voeding bij kanker van Peer Voedingadvies en niet te vergeten een verwentasje van BeautyX.

Hartelijk dank allemaal voor jullie bijdragen en natuurlijk ook voor jullie aanwezigheid. Graag tot 9 oktober a.s.

Het radio interview met Jacqueline van Up and Up Coaching over het Boezemcafé is hier te beluisteren op 37.30: www.omroepwest.nl/radio/programma/270233379/Muijs-in-de-Morgen/aflevering/270297155#
We wensen iedereen een fijne zomer!
...

View on Facebook

2 weeks ago

Het Boezemcafé

BOEZEMCAFÉ LIVE INTERVIEW MET BAS MUIJS OP RADIO WEST

We zijn benaderd voor een live radio interview op Omroep West over het hoe en waarom van Het Boezemcafé, dat morgen, 10 juli, weer plaatsvindt van 10.00 - 12.30 u. En dat doen we natuurlijk graag! Bij de koffie en/of het ontbijt om 07.35 u. is Jacqueline Eenens te horen bij Bas Muijs in 'Muijs in de Morgen bij Radio West. Dus wil je graag meer horen over ons initiatief, luister dan morgenochtend naar Radio West!
En vind je het fijn om morgen langs te komen: natuurlijk van harte welkom!
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

Woensdag 10 juli van 10-12.30 het BOEZEMCAFÉ

zeg het voort.... 😘
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

BOEZEMCAFE IN DE ZOMER OPEN op WOENSDAG 10 JULI a.s. VAN 10.00 - 12.30 u.

Over een week is het Boezemcafé weer geopend, nu in zomerse sferen en hopelijk buiten in het zonnetje of in de schaduw. Natuurlijk met koffie, thee, taart en een zomerse smoothie.

En als je dan in het café bent geweest, loop dan even een paar minuten door naar dit prachtige plekje aan de Leede in Warmond.

Wie mogen we 10 juli (weer) begroeten? Van harte welkom aan de Herenweg 101 in Warmond!

Bus 50 stopt voor de deur en parkeren kan dichtbij bij Basisschool De Buitenplaats aan De Krogt 6, Warmond.
...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

WOENSDAG 10 juli a.s. ZOMER BOEZEMCAFÉ

Heb je langer of korter geleden te maken gehad met borstkanker of zit je nog in de behandelingen? In het Boezemcafé van Leiden en de Duin- en Bollenstreek ontmoet je vrouwen die hetzelfde mee hebben gemaakt. Hier vind je begrip, herkenning en erkenning. Er worden waardevolle tips uitgewisseld en natuurlijk is er weer een professional aanwezig voor het beantwoorden van allerlei vragen.
Daarnaast wordt er ook gewoon gekletst over van alles en nog wat en is er lekkere thee, koffie, taart en zomerse smoothies.
In onze nieuwsbrief die net weer is uitgekomen staat naast de laatste nieuwtjes en informatie over het Boezemcafé ook welke professional er deze keer aanschuift bij de koffie. Nieuwsgierig? Stuur een chatberichtje op facebook of een mailtje naar boezemcafe@gmail.com met daarin je emailadres en we sturen je de nieuwsbrief graag toe!

10 juli welkom van 10.00 - 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond. Voor verdere info zie ook www.boezemcafe.nl. Aanmelden via boezemcafe@gmail.com is fijn, maar hoeft niet! Voor alle gasten is er weer een zomerse goodiebag!
...

View on Facebook