Volg ons op FB

2 days ago

Het Boezemcafé

EEN LICHTE VOORSTELLING OVER EEN ZWAAR ONDERWERP

Het Adamas Inloophuis uit Nieuw Vennep heeft de voorstelling Maak van je shit een hit naar Lisse gehaald. Dit is een solo voorstelling van Mira van der Lubbe over hoe om te gaan met de kennis dat je belast bent met erfelijke borstkanker. Wat betekent dat voor je en welke keuzes maak je dan? www.maakvanjeshiteenhit.nl/

De voorstelling is tegen een gereduceerd tarief van € 7,50 te zien in Theater Floralis in Lisse op maandag 3 juni a.s. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Bestellen kan hier: www.floralislisse.nl/movies/517/17/maak_van_je_shit_een_hit
...

View on Facebook

4 weeks ago

Het Boezemcafé

TERUGBLIK OP DE 1e VERJAARDAG VAN HET BOEZEMCAFÉ

Op 10 april jl. vierden we de eerste verjaardag van Het Boezemcafé met een recordaantal gasten, veel vertrouwde maar ook veel nieuwe gezichten. De sfeer was zoals we inmiddels gewend zijn: gezellig en geanimeerd. Er werd veel gedeeld en besproken door onze gasten en gelukkig ook veel gelachen.
Dank aan Bakkerij Hugo de Groot uit Oegstgeest voor het sponsoren van hun heerlijke citroentaart en ook onze dank aan ICI PARIS XL (Nederland) voor het ter beschikking stellen van de mooie en smaakvolle goodiebags. Luisa de Bruin was niet alleen verantwoordelijk voor de sfeervolle foto's maar assisteerde ook nog even bij de begindrukte als garderobe- en koffiejuffrouw. En onze koffiegast oncologisch fysiotherapeute Maureen Jansen (www.fysiotherapie-oegstgeest.nl/maureen-jansen/ )had het druk met het beantwoorden van vragen van onze gasten. Kortom: het was weer een bijzondere ochtend bij het Boezemcafé.

Graag zien we iedereen weer op woensdag 10 juli a.s. same time, same place!

Geniet in de tussentijd van onderstaand filmpje met een terugblik op 10 april jl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen rondom borstkankerzorg, volg dan de de pagina van Jacqueline Eenens Up and Up Coaching. Voor het laatste nieuws en acties rondom huidverzorging en massage (bij en na kanker) volg Parels & Oesters - schoonheid en meer.
...

View on Facebook

4 weeks ago

Het Boezemcafé

Omslagfoto van ...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

Het Boezemcafé bestaat vandaag 1 jaar !!!!
En wij zijn ENORM trots dat zoveel vrouwen ons iedere keer weer vinden.
Dikke kus Jacqueline en Jacqueline
...

View on Facebook

Nieuwe datum Boezemcafé: 10 oktober a.s.

Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 10 oktober a.s.

Op woensdag 10 oktober a.s. gaat het Boezemcafé weer open, de laatste van 2018 alweer. Maar… goed nieuws: met alle enthousiaste reacties gaan we zeker door in het nieuwe jaar! Daarover volgt later dit jaar meer informatie.
We heten iedereen weer van harte welkom, van 10.00 – 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond (same time, same place) voor koffie, thee, huisgemaakte taart en natuurlijk een goed gesprek en wat info. Aanmelden via mail mag (of via de facebookpagina van het Boezemcafé), maar is niet verplicht. De deur staat open, loop gerust binnen!

Printen? Download de Nieuwsbrief nr. 2

 

Borstkankersymposium 6 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 wordt het vierde Borstkankersymposium georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het Borstkankersymposium vindt plaats in een prettige sfeer, is goed georganiseerd en erg informatief. Je kunt de workshops en lezingen selecteren die jouw interesse hebben en toegang is inclusief een goed verzorgde lunch.
Jacqueline (de blonde) van Up and Up Coaching heeft samen met een collega een stand op het symposium om bezoekers te informeren over wat wij kunnen betekenen met onze diensten waarmee wij steun of hulp kunnen bieden tijdens of na de behandeling van borstkanker.
Wij hebben met de organisatie van het symposium afgesproken dat wij onze relaties (en dus ook de gasten van het

Boezemcafé) tegen een lage toegangsprijs mogen uitnodigen om naar het Borstkankersymposium te komen. Je mag ook je (boezem)vriendin of partner, of wie dan ook meenemen, allemaal tegen dezelfde voordelige toegangsprijs met onderstaande code.Op de website van het Borstkankersymposium vind je meer informatie en kun je je inschrijven om aan het symposium deel te nemen. De gewone toegangsprijs bedraagt € 25,00. Met de korting die ik heb afgesproken, bedraagt de toegangsprijs € 10,00. Gebruik dan bij inschrijving als kortingscode: upandup.

Het zou leuk zijn wat bekenden in Doorn te kunnen begroeten!

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.

Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 4 juli a.s.

Opening 18 april

Op 18 april jl. opende het Boezemcafé voor het eerst haar deuren voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. Het pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond, is een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Dat hier in de regio behoefte aan is, bleek uit de hoge opkomst bij de eerste editie van het Boezemcafé. Het was een heel plezierige ochtend waar met elkaar veel ervaringen en tips werden uitgewisseld.

Goodies

Naar aanleiding van de berichtgevingen rondom het Boezemcafé kregen we van een onbekende dame een tasje met mooie mutsjes, petjes en sjaaltjes aangereikt met de vraag of we deze ter beschikking willen stellen aan dames die ze kunnen gebruiken. Deze zijn gratis op te halen tijdens opening van het Boezemcafé. Heb je zelf nog hoofdbedekkingen die je wilt doorgeven, neem ze dan gerust mee!

Er zal ook een kleine presentatie zijn van de produkten die vrijwillig en gratis worden gemaakt door de afdeling Noordwijk van Knitted Knockers. Deze producten dienen voor extra comfort voor (ex-)borst-kankerpatiënten.

En natuurlijk staat voor alle bezoekers aan het Boezemcafé weer een leuke goodiebag klaar!

We hopen je (weer) te zien op 4 juli a.s.!

Jacqueline & Jacqueline

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.