Volg ons op FB

5 days ago

Het Boezemcafé
View on Facebook

1 week ago

Het Boezemcafé

Vanochtend was het Boezemcafé geopend. En weer hebben onze gasten èn wij een mooie en waardevolle ochtend gehad. Het was een goede manier om het één week oude nieuwe jaar in te luiden. Met veel dank aan Banketbakkerij Jacobs voor het sponsoren van de prachtige en heerlijke hazelnoottaart!
Op woensdag 10 april a.s. zijn we weer geopend!

Voor nieuwtjes, volg ons op facebook of zie onze website www.boezemcafe.nl.
Tot de volgende keer! J&JHet BOEZEMCAFE is open!
Van 10-12.30 uur.
Voel je welkom 💝
...

View on Facebook

1 week ago

Het Boezemcafé

WIST JE DAT...
- Het Boezemcafé morgen, 9 januari weer open is van 10.00- 12.30 u.
- De Herenweg 101 makkelijk met OV te bereiken is: bus 50 stopt voor de deur
- Parkeren dichtbij kan bij Basisschool De Waaier. GPS adres is De Krogt 6
- Voor iedereen een nieuwjaarsgroet van ons klaarstaat (alcoholvrij!)
- Eén Jacqueline weer haar warme en gezellige Parels & Oesters - schoonheid en meer salon als pop up café heeft ingericht
- De andere Jacqueline de gasten graag met alle kennis over borstkankerzorg vanuit haar praktijk Up and Up Coaching terzijde staat.
Kortom: wij er weer helemaal klaar voor zijn!
Tot morgen!? Jacqueline en Jacqueline
...

View on Facebook

2 weeks ago

Het Boezemcafé

TERUGBLIK 2018 en VOORUITBLIK 2019

In januari 2018 begonnen wij met met het ontwikkelen van ons idee van het Boezemcafé. We wisten al snel dat we iets speciaals wilden doen voor de groep vrouwen die getroffen zijn door borstkanker,. Een groep sterke vrouwen die desalniettemin een steuntje kunnen gebruiken. Van elkaar en van ons. En zo ontstond het Boezemcafé. We werden omarmd door de media, kregen veel aandacht en hadden meteen een hoge opkomst bij onze opening op 18 april 2018. Het bleek dat er behoefte is aan een gezellige plek waar vrouwen met elkaar kunnen delen wat de diagnose borstkanker met hen heeft gedaan en waar ze daarnaast ook tips kunnen uitwisselen. Iedere keer dat ons café open was, was het druk en gezellig. Vaste gasten kwamen langs en we bereikten ook steeds weer nieuwe dames.
Graag delen we de herinneringen aan ons oprichtingsjaar met jullie in dit filmpje. En heel graag zien we jullie op woensdag 9 januari op het eerste Boezemcafé van 2019.

We wensen iedereen heel veel geluk, liefde en vooral gezondheid voor het nieuwe jaar!

Jacqueline en Jacqueline
...

View on Facebook

Nieuwe datum Boezemcafé: 10 oktober a.s.

Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 10 oktober a.s.

Op woensdag 10 oktober a.s. gaat het Boezemcafé weer open, de laatste van 2018 alweer. Maar… goed nieuws: met alle enthousiaste reacties gaan we zeker door in het nieuwe jaar! Daarover volgt later dit jaar meer informatie.
We heten iedereen weer van harte welkom, van 10.00 – 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond (same time, same place) voor koffie, thee, huisgemaakte taart en natuurlijk een goed gesprek en wat info. Aanmelden via mail mag (of via de facebookpagina van het Boezemcafé), maar is niet verplicht. De deur staat open, loop gerust binnen!

Printen? Download de Nieuwsbrief nr. 2

 

Borstkankersymposium 6 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 wordt het vierde Borstkankersymposium georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het Borstkankersymposium vindt plaats in een prettige sfeer, is goed georganiseerd en erg informatief. Je kunt de workshops en lezingen selecteren die jouw interesse hebben en toegang is inclusief een goed verzorgde lunch.
Jacqueline (de blonde) van Up and Up Coaching heeft samen met een collega een stand op het symposium om bezoekers te informeren over wat wij kunnen betekenen met onze diensten waarmee wij steun of hulp kunnen bieden tijdens of na de behandeling van borstkanker.
Wij hebben met de organisatie van het symposium afgesproken dat wij onze relaties (en dus ook de gasten van het

Boezemcafé) tegen een lage toegangsprijs mogen uitnodigen om naar het Borstkankersymposium te komen. Je mag ook je (boezem)vriendin of partner, of wie dan ook meenemen, allemaal tegen dezelfde voordelige toegangsprijs met onderstaande code.Op de website van het Borstkankersymposium vind je meer informatie en kun je je inschrijven om aan het symposium deel te nemen. De gewone toegangsprijs bedraagt € 25,00. Met de korting die ik heb afgesproken, bedraagt de toegangsprijs € 10,00. Gebruik dan bij inschrijving als kortingscode: upandup.

Het zou leuk zijn wat bekenden in Doorn te kunnen begroeten!

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.

Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 4 juli a.s.

Opening 18 april

Op 18 april jl. opende het Boezemcafé voor het eerst haar deuren voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. Het pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond, is een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Dat hier in de regio behoefte aan is, bleek uit de hoge opkomst bij de eerste editie van het Boezemcafé. Het was een heel plezierige ochtend waar met elkaar veel ervaringen en tips werden uitgewisseld.

Goodies

Naar aanleiding van de berichtgevingen rondom het Boezemcafé kregen we van een onbekende dame een tasje met mooie mutsjes, petjes en sjaaltjes aangereikt met de vraag of we deze ter beschikking willen stellen aan dames die ze kunnen gebruiken. Deze zijn gratis op te halen tijdens opening van het Boezemcafé. Heb je zelf nog hoofdbedekkingen die je wilt doorgeven, neem ze dan gerust mee!

Er zal ook een kleine presentatie zijn van de produkten die vrijwillig en gratis worden gemaakt door de afdeling Noordwijk van Knitted Knockers. Deze producten dienen voor extra comfort voor (ex-)borst-kankerpatiënten.

En natuurlijk staat voor alle bezoekers aan het Boezemcafé weer een leuke goodiebag klaar!

We hopen je (weer) te zien op 4 juli a.s.!

Jacqueline & Jacqueline

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.