Volg ons op FB

2 weeks ago

Het Boezemcafé

Omslagfoto van Het Boezemcafé ...

View on Facebook

2 weeks ago

Het Boezemcafé

ZEER GESLAAGD EERSTE BOEZEMCAFÉ IN 2020!
"Ik vond het erg geslaagd, goede setting en fijner dan ik dacht van te voren om lotgenoten te spreken!"

Vanochtend vond het Boezemcafé plaats voor het eerst op onze nieuwe plek in Oegstgeest, maar wel in dezelfde vertrouwde sfeer. Het was een warme, gezellige en goed bezochte ochtend waarin vrouwen van 38 tot 90 jaar, allen geraakt door borstkanker, zich welkom en gezien voelden. Brasserie Hemels bleek een schot in de roos met de rustige en relaxte huiskamersfeer en niet te vergeten heerlijke koffie, thee en aangeboden lekkernijen. Trudie van Nieuwenhuizen van Care for Women was een welkome aanvulling met haar kennis van en tips over de overgang. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk aan onze eerste (geboren) gastvrouw Peggy Iserief-Hienekamp!
De kop is eraf en we hebben nu alweer zin in 13 mei! (En dan maken we foto's want dat hebben we nu in alle drukte zomaar vergeten!)

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Boezemcafé? Volg ons dan op Facebook of mail ons om de Nieuwsbrief te ontvangen: boezemcafe@gmail.com. Website: www.boezemcafe.nl.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Het Boezemcafé

MORGEN, 12 FEBRUARI GAAT HET BOEZEMCAFÉ VAN LEIDEN en de DUIN- EN BOLLENSTREEK WEER OPEN!

* locatie: Brasserie Hemels, Oegstgeest
* tijd: 10.00- ong. 12.00 u.
* Trudie van Nieuwenhuizen van Care for Women voor al je vragen over o.a. overgangsklachten
* aanmelden mag nog steeds via boezemcafe@gmail.com
* binnenlopen mag ook
* koffie en thee wordt aangeboden
* de mooie goodiebags staan klaar, dankzij o.a. BeautyX
* gastvrouw is deze keer Peggy Iserief-Hienekamp
* en ik, Jacqueline van Up and Up Coaching, begeleiding en coaching bij borstkanker, ben er natuurlijk ook om jullie welkom te heten en voor jullie vragen.

Wil je nog even napraten en blijven lunchen? Brasserie Hemels Oegstgeest biedt de bezoekers van het Boezemcafé 10% korting.

Tot morgen?!
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

LAST VAN OPVLIEGERS? WELKOM IN HET BOEZEMCAFÉ VAN 12 FEBRUARI A.S. (Natuurlijk ook als je geen last van opvliegers hebt! 😜)

Op 12 februari van 10.00 - 12.00 u. opent het Boezemcafé weer haar deuren, voor het eerst op de nieuwe locatie in Brasserie Hemels Oegstgeest. Bij de koffie zal aanschuiven Trudie van Nieuwenhuizen van Care for Women. Trudie is verpleegkundige en gespecialiseerd in vrouwengezondheidskunde en overgangsklachten.

Van harte welkom op 12 februari! Even laten weten dat je komt (boezemcafe@gmail.com of 06 21426567) is fijn maar niet verplicht. Voor iedereen staat weer een mooie goodiebag klaar, o.a. verzorgd door BeautyX.
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

WERELDKANKERDAG 4 FEBRUARI: LOOP EENS BINNEN BIJ UP and UP COACHING

Up and Up Coaching staat op de activiteitenkalender van Wereldkankerdag en heeft open huis vanaf 14.00 u. wereldkankerdag.nl/evenementen#52.0860042/5.2117575/7/search/coaching/hotspot/168.
Wil je eens kennismaken en zien wat de praktijk in coaching/begeleiding bij borstkanker voor je kan betekenen? Kom dan gerust langs op 4 februari a.s. De koffie en thee staan klaar en ik kan je meteen de eerste handvatten geven bij iets waar jij, misschien wel al een poosje, tegenaan loopt bij of na je behandelingen voor borstkanker. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Wees welkom! info@upandupcoaching.nl / 06 21426567.
...

View on Facebook

Nieuwsbrief 7 – januari 2020

NIEUWSBRIEF januari 2020

HET BOEZEMCAFÉ WENST ALLE GASTEN EN BETROKKENEN EEN GELUKKIG EN BOVENAL GEZOND NIEUW JAAR!

Nieuw Jaar – Nieuw Boezemcafé!

Na 2 jaar in Warmond het Boezemcafé georganiseerd te hebben, werd het door het groeiende aantal gasten tijd voor een grotere locatie. Daarnaast bestond de wens voor een centralere locatie dichterbij Leiden/Leiderdorp en station Leiden. We zijn trots te melden dat dit jaar het Boezemcafé wordt georganiseerd in BRASSERIE HEMELS aan de Terweeweg 5-C in Oegstgeest. In een afgescheiden deel van deze sfeervolle en huiselijke brasserie is rust en ruimte voor ontmoetingen tussen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. 

Het Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden e.o. opent op woensdag 12 februari 2020 van 10.00 – 12.00 haar deuren voor het eerst in Brasserie Hemels in Oegstgeest

Verder verandert er niet veel… we ontvangen zoals altijd graag onze gasten met koffie, thee en wat lekkers erbij. 2 kopjes koffie/thee worden aangeboden door het Boezemcafé i.s.m. Brasserie Hemels. Regelmatig schuift een professional in de borstkankerzorg bij de koffie aan. Na 12.00 u. nog niet uitgepraat met elkaar? Blijf dan gerust hangen voor b.v. de lunch met 10% korting, aangeboden door Hemels. Brasserie Hemels is gelegen aan de Terweeweg 5-C (hoek De Kempenaerstraat/ Terweeweg) en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of op het parkeerterreintje achter AH (gratis met blauwe schijf).

NIEUW: Graag aanmelden via boezemcafe@gmail.com, tel. 0621426567 (bellen, sms of whatsapp) of via de facebookpagina van het Boezemcafé. Toegang blijft natuurlijk gratis!

Afscheid Jacqueline van Heteren

Het Boezemcafé wordt vanaf dit jaar voortgezet door Jacqueline Eenens (de blonde) en een klein team van lieve vrijwilligers. Jacqueline van Heteren heeft besloten met het Boezemcafé te stoppen. Veel dank voor haar inspanningen en gastvrijheid in de beginjaren van het Boezemcafé!

“ Na twee jaar met heel veel plezier ‘t BoezemCafe bij mij op de Herenweg samen met Jacqueline te hebben georganiseerd, is het voor mij tijd voor iets anders. Ik ben heel dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van jullie verhalen. Ze hebben mij ontroerd, veel geleerd en doen beseffen dat gezondheid een ‘fragiel’ iets is. Ik wens jullie alle goeds en liefde. Jacqueline “

Voor de agenda’s! De data voor het Boezemcafé in 2020 in Brasserie Hemels zijn:

♥ 12 februari

♥ 13 mei

♥   9 september

♥ 25 november

Hopelijk tot ziens op 12 februari a.s.!

Lieve groet,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook of website www.boezemcafe.nl

Nieuwe datum Boezemcafé: 10 oktober a.s.

Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 10 oktober a.s.

Op woensdag 10 oktober a.s. gaat het Boezemcafé weer open, de laatste van 2018 alweer. Maar… goed nieuws: met alle enthousiaste reacties gaan we zeker door in het nieuwe jaar! Daarover volgt later dit jaar meer informatie.
We heten iedereen weer van harte welkom, van 10.00 – 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond (same time, same place) voor koffie, thee, huisgemaakte taart en natuurlijk een goed gesprek en wat info. Aanmelden via mail mag (of via de facebookpagina van het Boezemcafé), maar is niet verplicht. De deur staat open, loop gerust binnen!

Printen? Download de Nieuwsbrief nr. 2

 

Borstkankersymposium 6 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 wordt het vierde Borstkankersymposium georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het Borstkankersymposium vindt plaats in een prettige sfeer, is goed georganiseerd en erg informatief. Je kunt de workshops en lezingen selecteren die jouw interesse hebben en toegang is inclusief een goed verzorgde lunch.
Jacqueline (de blonde) van Up and Up Coaching heeft samen met een collega een stand op het symposium om bezoekers te informeren over wat wij kunnen betekenen met onze diensten waarmee wij steun of hulp kunnen bieden tijdens of na de behandeling van borstkanker.
Wij hebben met de organisatie van het symposium afgesproken dat wij onze relaties (en dus ook de gasten van het

Boezemcafé) tegen een lage toegangsprijs mogen uitnodigen om naar het Borstkankersymposium te komen. Je mag ook je (boezem)vriendin of partner, of wie dan ook meenemen, allemaal tegen dezelfde voordelige toegangsprijs met onderstaande code.Op de website van het Borstkankersymposium vind je meer informatie en kun je je inschrijven om aan het symposium deel te nemen. De gewone toegangsprijs bedraagt € 25,00. Met de korting die ik heb afgesproken, bedraagt de toegangsprijs € 10,00. Gebruik dan bij inschrijving als kortingscode: upandup.

Het zou leuk zijn wat bekenden in Doorn te kunnen begroeten!

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.

Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 4 juli a.s.

Opening 18 april

Op 18 april jl. opende het Boezemcafé voor het eerst haar deuren voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. Het pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond, is een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Dat hier in de regio behoefte aan is, bleek uit de hoge opkomst bij de eerste editie van het Boezemcafé. Het was een heel plezierige ochtend waar met elkaar veel ervaringen en tips werden uitgewisseld.

Goodies

Naar aanleiding van de berichtgevingen rondom het Boezemcafé kregen we van een onbekende dame een tasje met mooie mutsjes, petjes en sjaaltjes aangereikt met de vraag of we deze ter beschikking willen stellen aan dames die ze kunnen gebruiken. Deze zijn gratis op te halen tijdens opening van het Boezemcafé. Heb je zelf nog hoofdbedekkingen die je wilt doorgeven, neem ze dan gerust mee!

Er zal ook een kleine presentatie zijn van de produkten die vrijwillig en gratis worden gemaakt door de afdeling Noordwijk van Knitted Knockers. Deze producten dienen voor extra comfort voor (ex-)borst-kankerpatiënten.

En natuurlijk staat voor alle bezoekers aan het Boezemcafé weer een leuke goodiebag klaar!

We hopen je (weer) te zien op 4 juli a.s.!

Jacqueline & Jacqueline

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.