Volg ons op FB

2 weeks ago

Het Boezemcafé

"WAT WAS HET GEWELDIG VANOCHTEND EN WAT HADDEN JULLIE HET MOOI VERZORGD. NU NET MIJN GOODIEBAG UITGEPAKT. OOK FANTASTISCH, DANKJEWEL!"

Bovenstaande reactie ontvingen we na afloop van het Boezemcafé van een van onze gasten die helemaal uit Den Haag naar ons Het Boezemcafé was gekomen. Het was een hele fijne ochtend, rustig en gemoedelijk waar veel ruimte was voor mooie gesprekken met elkaar.
We zijn iedere keer weer blij dames met elkaar in contact te kunnen brengen en te zien dat het 'werkt' wat we bedacht hebben. Maar dat doen we niet alleen, maar ook met behulp van Luisa de Bruin, onze huisfotograaf die gepromoveerd werd naar garderobe- en koffiejuffrouw. Een heerlijke grote aardbeientaart kregen we aangeboden door Bakker van Maanen Lange Voort. De goodiebag zat vol cadeautjes van de Borstkankervereniging Nederland, handige tips over nagelverzorging bij of na chemo van Nails by Liane, zoals altijd een lief beschilderd theetipje door Monique Vos, een heerlijke peer en tips over voeding bij kanker van Peer Voedingadvies en niet te vergeten een verwentasje van BeautyX.

Hartelijk dank allemaal voor jullie bijdragen en natuurlijk ook voor jullie aanwezigheid. Graag tot 9 oktober a.s.

Het radio interview met Jacqueline van Up and Up Coaching over het Boezemcafé is hier te beluisteren op 37.30: www.omroepwest.nl/radio/programma/270233379/Muijs-in-de-Morgen/aflevering/270297155#
We wensen iedereen een fijne zomer!
...

View on Facebook

2 weeks ago

Het Boezemcafé

BOEZEMCAFÉ LIVE INTERVIEW MET BAS MUIJS OP RADIO WEST

We zijn benaderd voor een live radio interview op Omroep West over het hoe en waarom van Het Boezemcafé, dat morgen, 10 juli, weer plaatsvindt van 10.00 - 12.30 u. En dat doen we natuurlijk graag! Bij de koffie en/of het ontbijt om 07.35 u. is Jacqueline Eenens te horen bij Bas Muijs in 'Muijs in de Morgen bij Radio West. Dus wil je graag meer horen over ons initiatief, luister dan morgenochtend naar Radio West!
En vind je het fijn om morgen langs te komen: natuurlijk van harte welkom!
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

Woensdag 10 juli van 10-12.30 het BOEZEMCAFÉ

zeg het voort.... 😘
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

BOEZEMCAFE IN DE ZOMER OPEN op WOENSDAG 10 JULI a.s. VAN 10.00 - 12.30 u.

Over een week is het Boezemcafé weer geopend, nu in zomerse sferen en hopelijk buiten in het zonnetje of in de schaduw. Natuurlijk met koffie, thee, taart en een zomerse smoothie.

En als je dan in het café bent geweest, loop dan even een paar minuten door naar dit prachtige plekje aan de Leede in Warmond.

Wie mogen we 10 juli (weer) begroeten? Van harte welkom aan de Herenweg 101 in Warmond!

Bus 50 stopt voor de deur en parkeren kan dichtbij bij Basisschool De Buitenplaats aan De Krogt 6, Warmond.
...

View on Facebook

1 month ago

Het Boezemcafé

WOENSDAG 10 juli a.s. ZOMER BOEZEMCAFÉ

Heb je langer of korter geleden te maken gehad met borstkanker of zit je nog in de behandelingen? In het Boezemcafé van Leiden en de Duin- en Bollenstreek ontmoet je vrouwen die hetzelfde mee hebben gemaakt. Hier vind je begrip, herkenning en erkenning. Er worden waardevolle tips uitgewisseld en natuurlijk is er weer een professional aanwezig voor het beantwoorden van allerlei vragen.
Daarnaast wordt er ook gewoon gekletst over van alles en nog wat en is er lekkere thee, koffie, taart en zomerse smoothies.
In onze nieuwsbrief die net weer is uitgekomen staat naast de laatste nieuwtjes en informatie over het Boezemcafé ook welke professional er deze keer aanschuift bij de koffie. Nieuwsgierig? Stuur een chatberichtje op facebook of een mailtje naar boezemcafe@gmail.com met daarin je emailadres en we sturen je de nieuwsbrief graag toe!

10 juli welkom van 10.00 - 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond. Voor verdere info zie ook www.boezemcafe.nl. Aanmelden via boezemcafe@gmail.com is fijn, maar hoeft niet! Voor alle gasten is er weer een zomerse goodiebag!
...

View on Facebook

Nieuwe datum Boezemcafé: 10 oktober a.s.

Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 10 oktober a.s.

Op woensdag 10 oktober a.s. gaat het Boezemcafé weer open, de laatste van 2018 alweer. Maar… goed nieuws: met alle enthousiaste reacties gaan we zeker door in het nieuwe jaar! Daarover volgt later dit jaar meer informatie.
We heten iedereen weer van harte welkom, van 10.00 – 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond (same time, same place) voor koffie, thee, huisgemaakte taart en natuurlijk een goed gesprek en wat info. Aanmelden via mail mag (of via de facebookpagina van het Boezemcafé), maar is niet verplicht. De deur staat open, loop gerust binnen!

Printen? Download de Nieuwsbrief nr. 2

 

Borstkankersymposium 6 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 wordt het vierde Borstkankersymposium georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het Borstkankersymposium vindt plaats in een prettige sfeer, is goed georganiseerd en erg informatief. Je kunt de workshops en lezingen selecteren die jouw interesse hebben en toegang is inclusief een goed verzorgde lunch.
Jacqueline (de blonde) van Up and Up Coaching heeft samen met een collega een stand op het symposium om bezoekers te informeren over wat wij kunnen betekenen met onze diensten waarmee wij steun of hulp kunnen bieden tijdens of na de behandeling van borstkanker.
Wij hebben met de organisatie van het symposium afgesproken dat wij onze relaties (en dus ook de gasten van het

Boezemcafé) tegen een lage toegangsprijs mogen uitnodigen om naar het Borstkankersymposium te komen. Je mag ook je (boezem)vriendin of partner, of wie dan ook meenemen, allemaal tegen dezelfde voordelige toegangsprijs met onderstaande code.Op de website van het Borstkankersymposium vind je meer informatie en kun je je inschrijven om aan het symposium deel te nemen. De gewone toegangsprijs bedraagt € 25,00. Met de korting die ik heb afgesproken, bedraagt de toegangsprijs € 10,00. Gebruik dan bij inschrijving als kortingscode: upandup.

Het zou leuk zijn wat bekenden in Doorn te kunnen begroeten!

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.

Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 4 juli a.s.

Opening 18 april

Op 18 april jl. opende het Boezemcafé voor het eerst haar deuren voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. Het pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond, is een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan. Dat hier in de regio behoefte aan is, bleek uit de hoge opkomst bij de eerste editie van het Boezemcafé. Het was een heel plezierige ochtend waar met elkaar veel ervaringen en tips werden uitgewisseld.

Goodies

Naar aanleiding van de berichtgevingen rondom het Boezemcafé kregen we van een onbekende dame een tasje met mooie mutsjes, petjes en sjaaltjes aangereikt met de vraag of we deze ter beschikking willen stellen aan dames die ze kunnen gebruiken. Deze zijn gratis op te halen tijdens opening van het Boezemcafé. Heb je zelf nog hoofdbedekkingen die je wilt doorgeven, neem ze dan gerust mee!

Er zal ook een kleine presentatie zijn van de produkten die vrijwillig en gratis worden gemaakt door de afdeling Noordwijk van Knitted Knockers. Deze producten dienen voor extra comfort voor (ex-)borst-kankerpatiënten.

En natuurlijk staat voor alle bezoekers aan het Boezemcafé weer een leuke goodiebag klaar!

We hopen je (weer) te zien op 4 juli a.s.!

Jacqueline & Jacqueline

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.